Van de dagen: Het Woord

Arcadisch Woordenboek...

maandag, december 19, 2005

Woord 288


jachtrijder


Misschien is niet iedereen het met me eens, maar Roy Schuiten is voor mij een van de grootste talenten die we ooit in Nederland hebben gehad. Een fantastische jachtrijder, die twee maal de wereldtitel achtervolging behaalde. Aan de andere kant vind ik dat Roy het karakter niet had om een echte grote te worden. Ik heb hem een paar jaar geleden gesproken en toen was hij dat niet met me eens. Hij noemde zijn overwinningen op en die zijn indrukwekkend. Maar hij heeft me toch niet overtuigd. Hij woont al jaren in Portugal en hij staat natuurlijk ook uitgebreid in Wielerhelden van Oranje

Vindplaats: 16 december de geboortedag van Roy Schuiten (bij wielrennen.blog)

Woord 288 - jachtrijder - ma 19/12/2005

Powered by Blogger