vrijdag, april 20, 2007

Afknapper

Net zoals het destijds moeilijk was om Jan Wauters voorgoed te doen vergeten, wordt het geen sinecure om straks Luc Van Langenhove uit ons nochtans snelvergetende radiogeheugen te bannen. De stem van Van Langenhove die ons – en dat vooral tijdens al die Radio-Tours van veel van onze eeuwige zomers - 22 jaar aangenaam aan het lijntje hield, verdwijnt na de reportage van Luik-Bastenaken-Luik (Zo 29/4/2007 e.k.). Van Langenhove die manager wordt bij radio, sporza.be en sportnieuws wordt opgevolgd door Christophe Vandegoor. Hij was naar ie in Wilde Geruchten liet uitschijnen ook de voortdurend terugkerende dopingheisa beu als kouwe pap. De zaak Landis van vorige zomer was ook voor hem een lelijke afknapper. Geef hem ‘ns ongelijk. Behalve Vandegoor blijft ons als wielerradiofreaks natuurlijk ook nog altijd als rots in branding en op motor de enige echte en onvolprezen Carl Berteele over.

Luc Van Langenhove over zijn vertrek als radioreporter in Wilde geruchten van 19/4/07
Foto: © Vrt


Labels: ,

2 Comments:

At 2:32 AM, Anonymous ward. zei...

Bij gebrek aan recenter wielernieuws, hier toch maar even geheel en al "off-topic" een dikke chapeau wensen aan ons aller Gorik! Knap of niet? Dat dacht ik ook..

 
At 7:31 AM, Anonymous Paul R. zei...

Inderdaad niks dan chapeau Ward, voor die fantastische laatste kilometer van Gorik... Ook heel ontroerend na de aankomst, met die geheven handen, zijn: "'t is voor Raf! Raf van Bruwaene..." Als ie nu nog een beetje van pech mag blijven gespaard zit er zeker nog een (wat) verlate carrière à la Bjorn Leukemans in, en dat wil wat zeggen!

 

Een reactie plaatsen

<< Home
referer referrer referers referrers http_referer