zaterdag, maart 18, 2006

Erik!

Wat soms mijn mailbox moet verlaten:


Chrétien,

Alles kits aldaar in de contreien van koers en kalmte?

Ik heb een vreemd gevoel bij die flapdrol van een klassieker van Sint-Jozef.
Hoe schitterend die kleine Dekker daar nu al aan het firmament staat te pronken (veel meer nog dan al die jonge Belgische leeuwen die in de schaduw van de nieuwe VanLooy, die Boonen heet, moeten leren leven)(nu al veel meer een Tourwinnaar dan Pieter Weening...), toch denk ik aan de oude die nog lang niet is versleten:
Zal ik het zeggen, mijn favoriet voor de Primavera heet Erik!

Mhg,

Paul

1 Comments:

At 1:02 PM, Anonymous Een ouwe Evert D.-supporter zei...

En toch moet ik het nog zien... Volgens mij is onze Thomas nog veel te mooi om ook nog waar te zijn!

 

Een reactie plaatsen

<< Home
referer referrer referers referrers http_referer