dinsdag, oktober 10, 2006

Handleiding

Handleiding voor het printen van een boekje.

Je hebt 6 bladen A4 nodig. Stel je printer in voor A4. Stel je printer zo in zodat de bladzijden in landscape worden gedrukt. Print blad per blad. De bladen moeten aan de voorzijde en aan de achterzijde worden bedrukt. De handleiding geldt niet voor dubbelzijdige printers. Steek 3 bladen in je printer. Print blad 1, 2 en 3. Je hebt dan het kaftje en 2 binnenbladzijden van het boekje. Steek 3 nieuwe bladen in je printer. Print blad 4, 5 en 6. Van het boekje heb je dan bladzijde 12 en 1 geprint(blad 1). Bladzijde 10 en 3(blad 2). Bladzijde 8 en 5(blad 3).
Op de achterkant van blad 4, print je blad 7. Steek blad 4 opnieuw in je printer. Zodat de achterkant bedrukt kan worden. Let er op dat de letters aan de voorkant en de achterkant leesbaar zijn in dezelfde richting. (Op blad 4 staat op de voorkant bladzijde 12 en 1 van het boekje. Op de achterkant bladzijde 2 en 11 van het boekje.)
Doe hetzelfde met blad 5. Print nu op de achterzijde blad 8. (Op blad 5 staat op de voorkant bladzijde 10 en 3 van het boekje. Op de achterkant bladzijde 4 en 9.)
Doe hetzelfde met blad 6. Print nu op de achterzijde blad 9. (Op blad 6 staat op de voorkant bladzijde 8 en 5. Op de achterkant bladzijde 6 en 7.)
Neem tot slot blad 3 uit het eerste hoopje. Druk op de achterzijde van blad 3 blad 10. ( Blad 3 aan de keerzijde is links blanco.
Rechts staat bladzijde 13 van het boekje.)


Vouw de A4-tjes overlangs.

Wat je bekomt als je mooi binnen de bovenstaande richtlijntjes kleurt is een aardig boekje van Willy Vynck. Mons Patisserie uitgegeven door Os Bovis, 2006. Dertien bladzijden. Een verhaal voor kinderen. Zodat ze zien hoe het gaat. Als het niet gaat.

Voor meer info over het boekje en over de W.V.-nieuwsbrief: O s b o v i s-U i t g e v e r i j & Willy Vynck (w puntvynck at skynet punt be)

1 Comments:

At 23/10/06 11:01 PM, Anonymous willy vynck said...

Een heel mooi boekje, echt waar.
Eindelijk moet je niet meer voor sluitingstijd naar je boekhandel lopen. Om als intellectueel door het leven te gaan.
Druk je boekenkast zelf!
w.vynck@skynet.be

 

Een reactie plaatsen

<< Home